Vahşet! Çukurda cansız iki erkek

Gaziantep’te bir fıstık bahçesinde yanmış otomobil ve çevresine kazılmış çukur bulundu. Çukurun kazılmasıyla ise başlarına sert cisimlerle vurulmuş, toprağa gömülü halde iki erkeğe ait cansız beden bulundu. Olayla ilgili 3 kişinin gözaltına alındığı öğrenildi

Vahşet! Çukurda cansız iki erkek

Gaziantep’in Karkamış ilçesi Gürçay Mahallesi kırsalındaki fıstık bahçesinde, yanmış otomobil ve etrafına kazılmış çukuru görenler, durumu polis ve jandarma ekiplerine bildirdi.

AA’da yer alan habere göre olay yerine gelen ekipler, kazdıkları çukurda Harun Ö. ve İbrahim C’ye ait cansız bedenlere ulaştı.

İlk incelemede bu kişilerin sert cisimle kafalarına aldıkları darbe sonucu hayatlarını kaybettikleri belirlendi. Cenazeler, otopsi için Gaziantep Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

OLAYLA İLGİLİ 3 KİŞİ GÖZALTINDA

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği ve Karkamış İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, olaya ilişkin 3 şüpheliyi gözaltına aldı.

DHA

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X