Vahşet! Zihinsel engelli şahsın boğazını kesip…

Bolu’da 21 gündür kayıp olan zihinsel engelli bir kişi, boğazı kesilerek çırılçıplak kara gömülmüş halde bulundu. Olayla ilgili olduğu iddia edilen 3 kişi polis tarafından gözaltına alındı.

Vahşet! Zihinsel engelli şahsın boğazını kesip…

Edinilen bilgiye göre, 2 Şubat’ta ailesiyle birlikte yaşadığı Paşaköy Mahallesi’ndeki evinden ayrıldıktan sonra bir daha haber alınmayan 30 yaşındaki zihinsel engelli Erhan Gümüş, 21 gün sonra Çakmaklar Çamlığı’ndaki ormanlık alanda boğazı kesilerek gömülmüş halde bulundu.

Dün gece saat 04.00’de polis gelen bir ihbar sonrasında olay yerine giden polis ekipleri, Erhan Gümüş’ün ormanlık alanda gömüldüğünü tespit etti. Savcının incelemelerinin ardından ceset çıkartılırken, polis ekipleri olaya karıştığı tespit edilen şahısların peşine düştü. Bir kişinin cinayeti itiraf etmesi sonrasında olaya karıştığı iddia edilen 2 kişi de gözaltına alındı.

OTOMOBİLDE DÖVMÜŞLER

İddiaya göre, isimleri açıklanmayan 3 zanlı 30 yaşındaki zihinsel engelli Erhan Gümüş’ü otomobile bindirerek dövmeye başladı. Gümüş’ü darp ettikten sonra Çakmaklar Çamlığı’na götüren zanlılar, şahsı karlar üzerinde çırılçıplak soyarak ormanlık alanda bıraktılar. 2 saat sonra olay yerine tekrar gelen 3 zanlı, Erhan Gümüş’ün yaşadığını görünce öldürmeye karar verdiler. Zanlılardan ikisi zihinsel engelli Erhan Gümüş’ün kollarını ve bacaklarını tutarken bir kişi ise boğazını keserek öldürdü. Cinayetin ardından cesedi karların altına gömen zanlılar olay yerinde uzaklaştı.

ÇIRILÇIPLAK HALDE KARA GÖMMÜŞLER

Karların erimesiyle olay yerine tekrar giden zanlılar cesedin açıkta kaldığını görünce çırılçıplak halde bu kez toprağa gömmüşler. 21 gün sonra polis ekipleri cesedi gömüldüğü yerden çıkartırken, Gümüş’ün vücudunda morluklar olduğu ve çok sayıda darp izine rastlandığı ifade edildi. Erhan Gümüş’ün cesedi otopsi için Ankara Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Gözaltına alınan 3 zanlının isimleri açıklanmazken, ifadelerinin alındığı belirtildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X