Vahşete tahliye yok

Gayri meşru ilişki sonucu dünyaya gelen bebeği çöpe attıkları gerekçesiyle tutuklanan iki sevgili hakkında savcılığın başlattığı soruşturma devam ediyor.

Vahşete tahliye yok

HALİL ÖZÇOBAN

 

Erkek bebeğin kesin ölüm sebebiyle ilgili olarak İstanbul Adli Tıp Kurumu’ndan rapor gelmesi beklenirken 70 gündür cezaevinde bulunan  19 yaşındaki Ç.Ş. ile birlikte yaşadığı S.D.’nin (39) tahliye talepleri  reddedildi.

Korkunç olay, Tuna Mahallesi’nde oturan 8 aylık hamile Ç.Ş. tuvallette doğum yaptıktan sonra aşırı kanama yüzünden hastaneye başvurmasıyla ortaya çıkmıştı. Doktorların ihbarı sonucu eve giden polisler, önce genç kadının erkek arkadaşını gözaltına almıştı. Minik yavrunun cansız bedeni ise Veyselkarani Mahallesi’ndeki bir çöp konteynrının içinde bulunmuştu.

Bebeğin ölü olarak mı dünyaya geldiği, yoksa canlı mı çöpe atıldığı sorusuna hala yanıt bulunamazken haklarında ‘Kasten öldürmenin ihmali davranış neticesi gerçekleşmesi’ suçlamasıyla yasal işlem yapılan iki sevgili birer gün arayla tutuklanmıştı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X