Vahşette yeni gelişme! İlişki teklifi kabul edilmeyince…

Adana’da fuhuş yaptıkları iddiasıyla aile meclisi kararıyla katledilen Senem B. (30) ile akrabası Zeliha S.’nin (20) oturdukları evin adresini katillerine söylediği iddia edilen dönerci Osman C. (35) da tutuklandı. Osman C.’nin, Senem B.’yi birlikte olma

Vahşette yeni gelişme! İlişki teklifi kabul edilmeyince…

Merkez Yüreğir İlçesi’nin Başak Mahallesi’ndeki boş tarlada 10 Nisan’da cesetleri bulunan 3 çocuk annesi Senem B. ile 2 çocuk annesi Zeliha S.’yi işkence yapıldıktan sonra pompalı tüfek ile öldürüldükleri belirlenen Senem B.‘nin kayınpederi Hikmet B. (65), kayınbiraderleri  Davut (37), Savaş (30) ve Yahya (27) ile Davut’un oğulları O. (17) ve Doğan B. (19) tutuklandı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülürken Senem B.’nin Cumhuriyet Mahallesi’nde akrabası Zeliha S. ile birlikte yaşadığı evin yerini zanlılara kadınlara döner siparişi getiren Osman C’nin söylediği belirlendi.

BİRLİKTE OLMAYI KABUL ETMEYİNCE SÖYLEMİŞ

Polisin yaptığı araştırmada, Senem B. ile ilişkiye girmek isteyen Osman C.’ın genç kadının kabul etmemesi üzerine, “Ailene söylerim, kurtulamazsın” diye tehdit ettiği de ortaya çıktı. Soruşturmayı yürüten Cumhuriyet Savcısının talimatıyla Osman C. dün gözaltına alındı. Osman C., ‘Adam öldürmeye iştirak ve yardım etmek’ suçundan sevk edildiği nöbetçi mahkemece tutuklandı.

ÇOCUKLARI KORUMA ALTINA ALINDI

Öte yandan ölen Senem B.’ın akrabalarının tutuklanması, eşi Arap B.’nin da uyuşturucu ticareti yapmak suçundan cezaevinde olması nedeniyle ortada kalan 3 çocuğu korumaya alındı. Komşularının baktığı 3 çocuk, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’ne bağlı Sevgi Evleri’ne yerleştirildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X