Vakıfköy çiçek gibi

Emektar tesis eski modern haline kavuşmaya başladı. Uzun süredir yenilenme çalışmalarının sürdüğü tesiste istinat duvarı ve ışıklandırmanın yanı sıra çim sahalar da yeniden elden geçiyor.

Vakıfköy çiçek gibi
Bursaspor Vakıfköy Orhan Özselek Tesisleri eski modern görüntüsüne kavuşmaya başladı. Uzun süredir eksikleri giderilmeye çalışılan emektar tesiste bugünlerde de Yıldırım Belediyesi’nin katkılarıyla tesisin tel örgüleri kaldırılarak 2 metrelik istinat duvarı örülüyor. Gençler Timsahlar için bütün imkanlar seferber edilirken, Vakıfköy İdari İşler Sorumlusu Osman Kılıç konuyla ilgili şunları söyledi:
 
Teşekkür ediyoruz
 
‘1 senedir eksikleri tek tek belirliyoruz. Bu tesisin en önemli eksiklerinden bir tanesi istinat duvarıydı. Bu duvarlar bitince üstüne tel örgüde çektireceğiz. 2 antrenman sahamızı ışıklandırıyoruz. Tesiste kalan çocuklar için basket potaları da koyduracağız. Odalar, binalar tek tek elden geçiyor. Ben yönetime ve Yıldırım Belediyesi’ne desteklerini bizden esirgemedikleri için teşekkür ediyorum’ diye konuştu.
 
Tesiste yapılan çalışmaları Yedek yönetim kurulu üyesi Burhan Şentürk ve Vakıfköy İdari İşler Sorumlusu Osman Kılıç birlikte denetliyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X