Vakıfköy cıvıl cıvıl!

2000-2005 doğumlu oyuncuların pazar gününe kadar denemeye alınacağını belirten Gençlik Geliştirme Direktörü Adnan Örnek, ‘Okullar kapandıktan sonra tekrar seçme yapacağız’ dedi.

Vakıfköy cıvıl cıvıl!

ERDAL AKÇAY

Bursaspor Kulübü’nün altyapı oyuncu seçmeleri dün start aldı. Vakıfköy Orhan Özselek Tesisleri’nde gerçekleştirilecek seçmelerin ilk gününde 2000 doğumlu futbolcular görücüye çıktı. 

Pazar günü 2005 doğumlularla sona erecek seçmeler her gün farklı bir yaş grubunda ve 15.30’da gerçekleşecek kayıtlarla başlayacak. Seçmeler için tesislere gelenlere 30 lira karşılığında Bursaspor’un lisanslı ürünlerinin satıldığı Bursastore Tır’ından forma ve şort veriliyor. Seçmelerin ilk gününe 100’ü aşkın lisanslı ve lisanssız futbolcunun gelmesi dikkat çekti.

HERKESE AÇIK

Bursaspor Gençlik Geliştirme Direktörü Adnan Örnek, oyuncu seçmelerine beklediklerinden daha fazla ilgi olmasının Bursasporluluk bilincini aşılama adına da önemli olduğunu söyledi.

Örnek şöyle konuştu: “Senelerdir Bursaspor klasiği seçmeler oluyor. Bu sene biraz daha düzen olmasını istedik. Bursaspor forması giysinler, hem çocuklara bir hatıra kalsın, hem de isteyen herkes Vakıfköy’de çimlere bassın istedik. Yoğun talepten memnunuz.”

TATİLDE BİR DAHA

“Kapımız herkese açık. Burası bizim olduğu kadar her Bursalılının ve Bursasporlunun. 2000 doğumlularla başladık. Ufak yaş gruplarına katılan çocukların aynı zamanda futbol okuluna devam etmelerini de sağlayacağız. Bu seçmeleri okullar kapandıktan sonra bir kez daha yapmayı düşünüyoruz. Umarım herşey altyapımız için sağlıklı bir şekilde gelişerek devam eder.”

SEÇME TARİHLERİ

GÜN    SAAT    T.TARİHİ

Çarşamba    15.30    2001

Perşembe    15.30    2002

Cuma    15.30    2003

Cumartesi    15.30    2004

Pazar    15.30    2005

Seçmelere katılacak 18 yaş altındaki sporculardan, Sağlık Ocağından alacakları resimli sağlık raporu ile anne ve Babalarından alacakları “Oğlumuzun, Bursaspor Seçmelerine katılmasına izin veriyoruz” şeklinde bir belgeyi getirmeleri gerekiyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X