Vakıfköy yenileniyor

Mimari projesi Yıldırım Belediyesi tarafından çizilecek Spor Lisesi’nin bir hayırsever tarafından yaptırılması planlanıyor.

Vakıfköy yenileniyor

Bursaspor yönetimi, altyapının kalbinin attığı Vakıfköy Orhan Özselek Tesisleri’nde geniş çaplı bir tadilata gidiyor. 

Bu doğrultuda Başkan Ali Ay dün altyapıdan sorumlu yönetim kurulu üyesi Ali Turan, Gençlik Geliştirme Proje Sorumlusu Adnan Örnek ile tesislerde bir araya geldi. Tesis yakınına yapılması düşünülen ve Yıldırım Belediyesi tarafından çizilecek spor lisesi mimari  projesi ile ilgili Başkan Ali Ay belediye yetkilileriyle de görüş alış verişinde bulundu. Belediye tarafından çizilecek projenin ardından spor lisesinin bir hayırsevere yaptırılması planlanıyor.

BAŞARI ALT YAPIYA ENDESKLİ

Bunun yanısıra yeşil beyazlı yönetim altyapı oyuncularının kaldığı bölümü yıkarak Türkiye Futbol Federasyonu’nun da desteği ile 4 katlı modern bir bina yapmayı planlıyor. Çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Ali Ay, ‘Bursaspor’un başarısı tamamen altyapıya endeksli. Altyapı düzgün olursa Bursaspor’da işler iyi gider. Vakıfköy Tesisleri bizim olmazsa olmazımız. Yıldırım Belediyesi’ne de katkılarından dolayı teşekkür ediyorum’ dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X