Vakıfköy’de Akdoğan sürprizi

U21 takımda Turan Şen yönetimindeki teknik ekip görevine devam ederken, U19 ise Bursaspor’un eski kaptanlarından Tunahan Akdoğan’a emanet edildi.

Vakıfköy’de Akdoğan sürprizi

Bursaspor’da hem Özlüce hem de Vakıfköy’de yaşanan hareketli günler artık yerini yeni sezon hazırlıklarının başlama heyecanına bıraktı. A Takım’da gidenler ve gelenler hemen hemen tamamlanırken, 8 Temmuz’da topbaşı var. Vakıfköy’de ise takımların teknik ekipleri de belirlendi. Altyapı Direktörü Adnan Örnek, U21 takımında Turan Şen yönetimindeki şampiyon teknik kadroyu bozmadı.

YUVAYA DÖNDÜ

U19 Takımını ise sürpriz bir isme emanet etti. Bursaspor’un eski kaptanlarından, hem 2.Lig hem de 3.Lig’de teknik adamlık tecrübesi bulunan Tunahan Akdoğan bundan sonra yeşil beyazlı kulüp bünyesinde görev yapacak. U17 takımını Harun Şen, U16 takımını Nurgut Ak, U15 takımını Serkan Türkay, 14 takımını Muzaffer Kabadayı, U13 takımını ise Yılmaz Burul çalıştıracak. Geçen sezon U17 takımını çalıştıran Ali Aköz ise izleme komitesinde.

MEMNUN OLMAYAN GİDECEK

Kaleci antrenörleri bağlı oldukları takımların yanı sıra diğer takımlara da destek verebilmek amacıyla yeni sezonla birlikte tam gün mesaiye başlayacaklar. Görevinden memnun olmayan antrenörlerle de yollar hemen ayrılacak. Öte yandan, Bursaspor U21 Takımı da yeni sezon hazırlıklarına başladı. Başka takımlara transferi gündemde olan Furkan Soyalp ve Emirhan Aydoğan dışında tün futbolcular çalışmalara katılıyor.

 

TAKIM         TEKNİK    KADRO

U21  Turan Şen-Fazlı Tan

U19  Tunahan Akdaoğan-Mustafa Er

U17  Harun Şen

U16  Nurgut Ak

U15  Serkan Türkay

U14  Muzaffer Kabadayı

U13  Yılmaz Burul

KALECİ ANTRENÖRÜ: Metin Akdemir-Naim Gürel-Koray Tanrıverdi

İZLEME:         Ali Aköz

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X