Vakıfköy’de bir ilk

Altyapıdan sorumlu yönetici Ali Turan, Bursa’daki amatör kulüplerin temsilcilerini Vakıfköy Orhan Özselek Tesisleri’nde bir araya topladı.

Vakıfköy’de bir ilk

Bursaspor Futbol Okulu ve Altyapıdan Sorumlu Ali Turan, Vakıfköy Orhan Özselek Tesisleri’nde Bursa’da bir ilke imza atarak Amatör Spor Kulüpleri ailesine iftar verdi. 

 

İftara Başkan Recep Bölükbaşı ve yönetim kurulu üyeleri yanı sıra Divan Başkanlık Kurulu Başkanı İdris Sevinç, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Abdülkadir Karlık, Yıldırım Belediyesi Başkan Vekili Ali Ergün, Gençlik ve Spor İl Müdürü Süleyman Şahin, TFF Bursa Bölge Müdürü Atilla Dönmez, amatör spor kulüpleri başkanları, yöneticileri, antrenörleri ve çok sayıda davetli katıldı. 

İftar sonrasında konuşan Futbol Okulu ve Altyapıdan Sorumlu Yönetici Ali Turan, katılan herkese teşekkürlerini sunarken yaklaşan Ramazan Bayramı’nı şimdiden kutladığını ifade etti.  

Enes’in mektubu

Geçtiğimiz günlerde Manchester City’e transfer olan Enes Ünal’ın  sosyal medya aracılığı ile camiaya ve altyapıda eğitim alan arkadaşlarına hitaben yazmış olduğu mektup, özel tasarlanarak Vakıfköy Orhan Özselek Tesisleri’nin duvarına asıldı.

Yeni otobüs geldi

Güleryüz firması tarafından altyapıya hediye edilen otobüsün kurdelesini Başkan Recep Bölükbaşı, Futbol Okulu ve Altyapıdan Sorumlu yöneticimiz Ali Turan, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Abdülkadir Karlık ile birlikte kesti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X