Vakıfköy’de ‘özel’ etkinlik

Yeşil Bursa’nın dün yaptığı antrenmanı ziyaret eden Özel Bursa Hayat Özel Eğitim Ve Rehabilitasyon Merkezi öğrencileri, futbolcu abileriyle yeşil sahada futbol oynama coşkusu yaşadı.

Vakıfköy’de ‘özel’ etkinlik

TOLGA ÖZTAŞ

3 Aralık Dünya Engelliler Günü geçti ancak tüm Türkiye’de farkındalık etkinlikleri sürmeye devam ediyor. Bursaspor’un pilot takımı Yeşil Bursa’nın dün Vakıfköy Orhan Özselek Tesisleri’nde yaptığı antrenmanını Özel Bursa Hayat Özel Eğitim Ve Rehabilitasyon Merkezi öğrencileri ziyaret etti. Yeşil beyazlı oyuncular ve teknik heyet ile hatıra fotoğrafı çektiren öğrenciler daha sonra ise futbolcu abileriyle birlikte yeşil sahada top koşturdu.

ÇOK MUTLU OLDULAR

Gerçekleşen organizasyon hakkında bilgi veren Özel Bursa Hayat Özel Eğitim Ve Rehabilitasyon Merkezi yetkilisi Rukiye Dilek Gider, ‘Öğrencilerimiz futbol oynamayı çok istiyorlardı. Bizim çocuklarımız toplumda maalesef her zaman için geri planda kalıyor. Bu konuda biz Yeşil Bursa yetkilileri ile görüştük. Çok teşekkür ediyoruz bizi kırmayıp antrenmanlarına davet ettiler. Çocuklarımız, futbolcular ile birlikte futbol oynadılar ve gerçekten çok mutlu oldular’ dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X