Vakıfköy’e ‘Milli’ takip!

Vakıfköy eski günlerine geri döndü… Milli Takım hocaları yakın markajda… U15 Milli Takım Teknik Direktörü Turhan Sofuoğlu, dün yeşil beyazlı takımdan Muhammed Emin Sarıkaya, Zeynullah Türkay, Bünyamin Yavaşoğlu ve Ali Akman’ı Kocaelispor maçında gözle

Vakıfköy’e ‘Milli’ takip!

TOLGA ÖZTAŞ

Serdar Kurtuluş, Volkan Şen, Sercan Yıldırım, Ozan Tufan ve Enes Ünal gibi isimleri altyapısından çıkararak son 10 yıla damgasını vuran Bursaspor altyapısı kısa bir aranın ardından yeniden parlamaya başlıyor. Timsah’ın dün Kocaelispor ile oynadığı U-15 Gelişim Ligi maçını U15 Milli Takım Teknik Direktörü Turhan Sofuoğlu izledi. Sofuoğlu’nun zaten U-15 Milli Takım’ın geniş kadrosunda yer alan Zeynullah Türkay, Bünyamin Yavaşoğlu ve Ali Akman’ın yanına Muhammed Emin Sarıkaya’yı da ekleyeceği öğrenildi.

KIYMET BİLMELİLER

Geçen sezon neredeyse tüm alt yaş Milli Takımları’na az sayıda oyuncu gönderen Bursaspor’da böylece bu sezon sadece U-15 Milli Takımı’na giden 4 sporcusu oldu. Sofuoğlu, ‘Bursaspor bizim için her zaman el üstünde tuttuğumuz kulüplerimizden. Zaten geniş havuzda yer alan oyuncular vardı. Son durumlarını görmek istedik. Bursaspor’daki oyuncuların Vakıfköy’deki tesislerin ve Adnan Örnek’in kıymetini bilmesi lazım’ diye konuştu.

Dün ayrıca Bursaspor, U-15 Gelişim Ligi 23. hafta maçında karşılaştığı Kocaelispor’u 8-1 gibi farklı skorla mağlup ederek zirve takibini sürdürdü.

ESKİ DOSTLAR BULUŞTU

1993-94 sezonunda Bursaspor’da kaptan Adnan Örnek ile birlikte forma giyen Turhan Sofuoğlu dün Vakıfköy Tesisleri’nde Timsah’ın U15 oyuncularını izledi. Milli Takım altyapısında birlikte çalışan Sofuoğlu-Örnek ikilisi Türk futbolunun kurtuluşunu altyapılarda görüyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X