Vakıfköy’e ne olmuş böyle!

Sayısız yıldızların yetiştiği, parmakla gösterilen altyapının şimdilerdeki imza törenlerinde bile aksaklık yaşanıyor. Altyapı antrenörlerinin tanıtılacağı ve 17.30’de başlayacağı açıklanan organizasyon belirtilmeyen nedenlerden dolayı 1 saat geç başladı.

Vakıfköy’e ne olmuş böyle!

Beytullah SÜAT

Bursaspor altyapısında dün yeni bir dönem başladı. Bir süredir ciddi sıkıntıların yaşandığı Vakıfköy’de Faruk Korkmaz’ın Gençlik Geliştirme Proje Sorumluluğa getirilmesinin ardından rahat bir nefes alındı. Dün ise altyapı antrenörleri için imza töreni düzenlendi. Ancak bu kadar basit bir organizasyonda dahi yaşanan aksaklıklar pes dedirtti. Bursaspor kulübünün resmi yayın organından 17.30’da başlayacağı açıklanan imza töreni belirtilmeyen nedenlerden dolayı 1 saat geç başladı.

YENİ BİR DÖNEM

Geçmiş yıllarda parmakla gösterilecek işlere imza atılan altyapıda böyle bir organizasyonun dahi yapılamayacak duruma gelmesi üzüntü yarattı. İmza törenine Gençlik Geliştirme Kurulundan Recai Özdemir, İlyas Acar, Gençlik Geliştirme Proje Sorumlusu Faruk Korkmaz ve altyapıda görev alacak antrenörler katıldı. Recai Özdemir, “Vakıfköy’de yeni bir dönem başlıyor. Antrenörlermize bizlikte birlikte çalışmayı kabul ettikleri için teşekkür ediyorum” dedi.

İYİ ORGANİZE OLMAK LAZIM

Bursaspor’da tekrar altyapının başına geçen Faruk Korkmaz ise şunları söyledi: “Bursaspor büyük camia. Bu süreç hepimize hayırlı olsun. Antrenör arkadaşlarımızla birlikte iyi işler yapacağımıza eminim. Gece gündüz çok çalışacağız ve Vakıfköy’ü tekrar ayağa kaldıracağız. Biz buraya yabancı değiliz. Bize destek olan herkese teşekkür ediyorum. Gençlik Geliştirme olarak iyi organize olursak güzel işler olacak.”

Efsane tebrik etti

Bursaspor’un efsane isimlerinden Mesut Şen, Futbol Okulu Koordinatörü Hakan Cenkçiler’i başarılarından dolayı kutladı.

ALTYAPIDA GÖREV ALACAK  ANTRENÖRLER 

Gençlik Geliştirme Sorumlusu: Faruk Korkmaz

Temel Eğitim Direktörü: Hakan Cenkçiler

Gelişim Direktörü: Yılmaz Burul

U-21 Takım Sorumlusu: Musa Öztürk

U-21 Takım Antrenörü: Okan Yılmaz

U-19 Takım Antrenörü: Muzaffer Kabadayı

U-17 Takım Sorumlusu: Harun Şen

U-16 Takım Sorumlusu: Nurgut Ak

U-15 Takım Sorumlusu: Serkan Türkay

U-14 Takım Sorumlusu: Coşkun Eminoğlu

U-13 Takım Sorumlusu: Hacı Murat Yılmaz

Kaleci Antrenörleri: Koray Tanrıverdi, Naim Gürel, Tamer Coşkun

Performans Gelişim Direktörü: Sebahattin Yenilmez

Maç performans analiz: M.Coşkun Özdemir

İzleme Ekibi: Taner Ertaş

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X