Vakıf’ta gövde gösterisi

Timsah’ın geleceği olan gençler Orhan Özselek Tesisleri’nde imza şov yaptı.

Vakıf’ta gövde gösterisi

Bursaspor altyapısında oynayan 13 oyuncu, 92 bin 500 lira yetiştirme bedeliyle profesyonel oldular.

Türkiye’de futbolda alt yapı deyince akla gelen ilk takım olan Bursaspor’da geleceğe yatırımlar sürüyor. Yeşil beyazlı kulüp, dün Vakıfköy Orhan Özselek Tesisleri’nde U-19 ve U-21 takımlarında forma giyen 13 futbolcu ile profesyonel mukavele yaptı. U-21 takımında forma giyen, Mehmet Kalkan, Yunus Öz, Oğulcan Şahin, Enes Ata, Muhammet Şengezer, Kenan Uz, Talha Çalışkan ile birlikte U-19 takımında oynayan Mehmet Zeki Çelik, Furkan Emre Ünver, Emirhan Aydoğan, Berke Yılmaz ve Duhan Çağlar Akdaş kendilerini profesyonel yapan sözleşmeye imza attılar. 

8 FUTBOLCU İÇİN ÖDENE YAPILDI

13 futbolcu ile yaşlarına göre 2,5 ve 3,5 yıllık mukavele yapıldı.  Bu oyuncular arasında Bursaspor altyapısına sonradan dahil edilen 8 futbolcu için kulüplerine toplam 92 bin 500 lira yetiştirme bedeli ödendiği açıklandı. Verilen bilgiye göre, bu rakamın başta 470 bin lira olduğu kişisel girişimlerle fiyatın aşağıya çekildiği aktarıldı. Altyapıdan sorumlu yönetici Ali Turan, ‘Bugün Bursaspor’un bayramı. Yeni yıldız adaylarımızı profesyonel yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Umarım 13’ü de A Takım’da oynar’ diye konuştu. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X