Vakıf’ta gövde gösterisi

Yeni sezonda 5 antrenörle yolların ayrıldığı Bursaspor altyapısında, göreve devam eden ve yeni gelen antrenörlerle sözleşme imzalandı.

Vakıf’ta gövde gösterisi

RECAİ UYSAL

Bursaspor’da 2015-2016 Akademi sezonunda görev alacak antrenörler imzalarını Vakıfköy Orhan Özselek Tesisleri’nde attı. Altyapı ve Futbol Okulu’ndan Sorumlu Yönetici Ali Turan yeni sezonda görev yapacak olan antrenörleri basın mensuplarına tanıttı. Geçtiğimiz sezon takımlarda görev yapan 5 antrenörle yollarını ayırdıklarını ifade eden Turan, “Bursaspor altyapısı için çok emekleri geçti. Kendilerine teşekkür ediyorum. Bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi. Gençlik Geliştirme Sorumlusu olarak Mesut Ünal’la yola devam ettiklerini ifade eden Turan, Mesut Ünal’ın aynı zamanda U21 Teknik Sorumlusu görevini de sürdüreceğini belirtti.

ÇALIŞMA ZAMANI

Gençlik Geliştirme Sorumlusu Mesut Ünal, Bursaspor’da görev almanın önemine dikkat çekerken, “Tüm ekip halinde bunun bilincindeyiz. Bu saatten sonra konuşmaya gerek yok, çalışma zamanı” diye konuştu. Bursaspor’un efsane futbolcusu Mesut Şen ise Bursaspor altyapısının Türkiye’nin en iyi altyapısı olduğunu vurgularken, yeni dönemde Akademi Takımları Sorumlusu ve futbolcu izleme görevi yapacak Yılmaz Burul da “Bu sezon yeni bir göreve getirildim. Yeni dönemde tüm Türkiye’yi tarayarak daha iyi oyuncuları Bursaspor’a kazandıracağımıza inanıyorum” ifadelerini kullandı.

ALTYAPI ANTRENÖRLERİ

U21 Yardımcı Antrenörü Fazlı Tan

U19 Teknik Sorumlusu Harun Şen

U19 Yardımcı Antrenörü Mustafa Er

U17 Teknik Sorumlusu Ali Aköz

U16 Teknik Sorumlusu Muzaffer Kabadayı

U15 Teknik Sorumlusu Nurgut Ak

U14 Teknik Sorumlusu Serkan Türkay

U13 Teknik Sorumlusu  Hacı Murat Yılmaz

U13-U14-U15-U16-U17 Takımları Teknik

Metin Akdemir, Nail Gürel, Koray Tanrıverdi kaleci antrenörleri, Cemal Ayyıldız ve İbrahim Gırak kondisyoner

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X