Valencia’dan Ozan için 8 milyon Euro

Yeşil beyazlı kulübün 8 milyon Euro’luk bonservis talebine İspanyollar ‘tamam’ dedi. Yönetim ücretin yarısını peşin istiyor.

Valencia’dan Ozan için 8 milyon Euro

Ozan Tufan’ın La Liga’da geçen sezonu Şampiyonlar Ligi vizesi alarak bitiren Valencia’ya transferi bitme aşamasına geldi. 

İspanyol kulübünün ısrarla istediği genç yıldız için iki kulüp arasında dün yoğun bir trafik yaşandı. Bursaspor’un istediği 8 milyon Euro’luk bonservise Valencia ‘tamam’ dedi. 

Ancak peşinat konusunda görüşmelerin sürdüğü kaydedildi. Başkan Recep Bölükbaşı’nın bu paranın yarısını peşinat olarak istediği öğrenildi. 

YİNE AHMET BULUT

İspanyol kulübünün rakamı düşürmek için uğraştığı ancak Bölükbaşı’nın geri adım atmadığı belirtildi. Ozan’ın da yurt dışından bir takıma gitme hayalini değerlendiren yönetimin bu transferi bu yönden de onay verdiği belirtildi.

Geçen sezon yakaladığı çıkışla adından söz ettiren ve A Milli Takımda’da Fatih Terim’in bankolarından biri olmaya başaran Ozan’ın menajerliğini bilindiği gibi aynı zamanda Arda Turan ve Atınç Nukan’la da çalışan Ahmet Bulut yapıyor.

 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X