Vali Ali Fidan Krempark AVM’yi Gezdi

Vali Ali Fidan, Düzce’nin tek alışveriş merkezi olma özelliğini taşıyan Krempark Alışveriş Merkezini gezdi, esnafla sohbet etti.

Vali Ali Fidan Krempark AVM’yi Gezdi

Vali Ali Fidan, Düzce’nin tek alışveriş merkezi olma özelliğini taşıyan Krempark Alışveriş Merkezini gezdi, esnafla sohbet etti. Vali Ali Fidan, beraberinde Jandarma Komutanı Albay Bilal Güvenir ve Emniyet Müdürü İsmail Hakkı Akyüz ile birlikte Krempark AVM’yi gezdi. Krempark AVM’nin Yönetim Kurulu Başkanı Rahmi Osanmaz tarafından karşılanan Vali Ali Fidan, esnafları gezerek onlarla sohbet etti. Krempark AVM Yönetim Kurulu Başkanı Rahmi Osanmaz “Valimizin gelip alışveriş merkezimizi gezmesi esnafımız ile hasbıhal etmesi bizleri son derece mutlu etti. Krempark AVM olarak burada sadece ticaret yapmıyoruz. Aynı zamanda bir çok kültürel etkinliğe ev sahipliği yapıyoruz. Bir çok kurum gelip AVM’de sergi açıyor. Aslında biz şehrimiz ile bir bütünüz ve herkese kapımız açık” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X