Vali Deniz, KOSGEB Desteği İle Kurulan İşletmeleri Ziyaret Etti

Ardahan Valisi Ahmet Deniz, Küçük ve Orta ölçekli İşletmeleri Destekleme Başkanlığı’nın (KOSGEB) hibe desteklemeleri ile açılan işletmeleri ziyaret etti.

Vali Deniz, KOSGEB Desteği İle Kurulan İşletmeleri Ziyaret Etti

KOSGEB Ardahan İl Müdürü Ramazan Sivri ile birlikte, merkezde inşaat, proje danışmanlığı, terzi ve kuaför salonu üzerine açılan dört işletmeyi ziyaret eden Vali Deniz, işletme sahipleriyle görüşüp, hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Ardahan’da göçü önlemek ve yeni iş alanları ortaya çıkarmak anlamında KOSGEB’in verdiği hibe desteklerinin oldukça önemli olduğunu söyleyen Vali Deniz, kendi işini kurmak isteyen girişimci ruhuna sahip vatandaşların muhakkak bu desteklerden faydalanması gerektiğini bildirdi. KOSGEB’in kendi işini kuracak olan vatandaşlara yeni girişimci desteği olarak geri ödemesiz 50,000 TL hibe, sabit yatırım desteği olarak da geri ödemeli faizsiz 100,000 TL kredi desteği sağladığını da belirten Vali Deniz, bu desteklerden Ardahan’da toplam 38 girişimcinin faydalanarak kendi işini kurduğunu kaydetti. Girişimcilere moral vermek ve tebrik etmek amacıyla sürekli olarak ziyaretlerde bulunduğunu da belirten Vali Deniz, ziyaret ettiği işletmelerde üretilen ürün ve hizmetler hakkında işyeri sahiplerinden bilgi aldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X