Vali Eşi Beyhan Demirtaş, İhtiyaç Sahipleri İçin Ütü Yaptı

Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş’ın eşi Beyhan Demirtaş, ihtiyaç sahipleri için toplanılan elbiseleri ütülenmesinde bizzat görev aldı. Gönül Elçile…

Vali Eşi Beyhan Demirtaş, İhtiyaç Sahipleri İçin Ütü Yaptı

Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş’ın eşi Beyhan Demirtaş, ihtiyaç sahipleri için toplanılan elbiseleri ütülenmesinde bizzat görev aldı. Gönül Elçileri Derneği Başkanı olan Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş’ın eşi Beyhan Demirtaş, sosyal etkinliklerde yer almayı sürdürüyor. Gönül Elçileri Derneği tarafından başlatılan kampanya çerçevesinde toplanılan birinci ve ikinci el giyim malzemeleri yıkanıp, temizlendikten sonra ütülenip, paketleniyor. Beyhan Demirtaş ve dernek yöneticilerinin yardımıyla çamaşır makilerinde yıkanan kıyafetler yine Demirtaş ve dernek yöneticisi bayanlar tarafından tek tek ütüleniyor. Tüm kıyafetleri titizlikle ütüleyen Demirtaş ve beraberindekiler, kıyafetleri katlayarak, paketliyor. Hazırlanan yardım paketleri ise yine dernek yöneticisi ve üye bayanlar tarafından ihtiyaç sahiplerine teslim ediliyor. Demitaş’ın başkanı olduğu dernekte, çeşitli öğretim üyeleri ile farklı sivil toplum kuruluşundaki bayanlar da yönetici veya üye olarak görev alıyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X