Vali Harput ile 19 işadamına tutuklama istemi!

FETÖ/PYD operasyonun gözaltına alınan eski Bursa Valisi Şahabettin Harput ile aralarında işadamlarının da bulunduğu toplam 19 şüpheli, polisteki 20 günlük sorgulamalarının ardından adliyeye sevk edildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından tutuklanma talebiy

Vali Harput ile 19 işadamına tutuklama istemi!

Eski Vali Harput ile birlikte aralarında eski Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Başkan Yardımcısı ve Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi (DOSAB) Yönetim Kurulu Başkanı Ferudun Kahraman, eski BTSO Yönetim Kurulu üyeleri Şakir Umutkan ve Emin Akça, iş adamları Eyüp Karakuş, Hilmi Gülcemal ve Sami Şentürk’ün de bulunduğu 19 kişinin emniyette 20 gündür süren işlemleri tamamlanıp adliyeye çıkarıldı.Emniyetteki işlemlerinin ardından tutuklanma talebiyle mahkemeye sevk edildi.

HARPUT HAKKINDAKİ İDDİALAR 

Eski Vali Şahabettin Harput hakkında, Gülen Cemaati’ne bağlı Özel Bahar Hastanesi’ne İl Özel İdaresine ait binayı usulsüz vermek ve döneminde kurulan ve emekli olduktan sonra yönetiminde görev aldığı kapatılan Orhangazi Üniversitesi’nin kuruluşundaki usulsüzlükler iddialar arasında yer aldı. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X