Vali Işın, Köy Ziyaretlerinde Bulundu

Ağrı Valisi Musa Işın, Eleşkirt ilçesine bağlı Goncalı, Toprakkale ve Molla Süleyman köylerini ziyaret etti. Goncalı köyünde köylülerle bir araya…

Vali Işın, Köy Ziyaretlerinde Bulundu

Ağrı Valisi Musa Işın, Eleşkirt ilçesine bağlı Goncalı, Toprakkale ve Molla Süleyman köylerini ziyaret etti. Goncalı köyünde köylülerle bir araya gelen Vali Işın, “Ben makamda oturmak yerine sizlerle birlikte olmaya çalışıyorum. Bunun için sürekli olarak halkımızla bir araya gelmek için zaman ayırıyorum. Devlet vatandaş ile birlikte olursa hizmet gayesi gerçekleşmiş olur. Yapılan icraatlar sizi memnun etmiyorsa, sizin beklentilerinizi karşılamıyorsa bir kıymeti yoktur. Vatandaşın içinde olmadığı bir faaliyetin anlamı da yoktur. Çünkü biz sizin için buradayız” dedi. Gezdikleri köylerde sorunları ele aldıklarına değinen Vali Işın, “Halkımızın bizden beklentilerini dinliyoruz. Bu gün de sizi dinlemeye geldik. Bu gün gelirken gördüğümüz asfalt yola baktım. Ağrı’da yapılan bu yollar ülkemizde bir ilki temsil ediyor. Başlatan ve emeği geçen bizden önceki herkese teşekkür ediyorum. Geldiğimiz noktaya şükürler olsun. Bundan sonra yapacaklarımız için de Allah güç, kuvvet versin. Allah bizim huzurumuzu bozdurmasın. Herkes kinini, nefretini bir kenara bırakıp, dinimizin de önem verdiği sevgi diline sarılsa sorunumuz kalmaz” şeklinde konuştu. Daha sonra Toprakkale köyüne geçen Vali Işın, SODES tarafından açılan gençlik merkezinde gençlerle birlikte bilardo oynadı. Vali Işın’a Eleşkirt Kaymakamı Murat Zedeleroğlu, İl Jandarma Komutanı İlker Temel, İl Emniyet Müdürü Metin Turgay Karabulak, İl Özel İdare Genel Sekreteri Cesim Gökçe ve İl Genel Meclis üyeleri eşlik etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X