Vali İzzettin Küçük’ten Mudanya ziyareti

Vali İzzettin Küçük, Mudanya Kaymakamı Faik Oktay Sözer ve Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’ı ziyaret etti, ilçede incelemelerde bulundu.

Vali İzzettin Küçük’ten Mudanya ziyareti

Kaymakam Faik Oktay Sözer’den Mudanya hakkında brifing alan Vali İzzettin Küçük, daha sonra Mudanya Belediyesi’ni ziyaret etti.

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, Mudanya Belediye Başkan Yardımcıları Akın Poroy, Erkan Altıntaş, Sevinç Şenşekerci, Metin Şen ve Hakan Karademir ile meclis üyelerinin de hazır bulunduğu ziyarette, yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Vali İzzettin Küçük’ü Mudanya’da ağırlamaktan mutluluk duyduklarını ifade eden Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, Vali İzzettin Küçük’e projeleri anlattı. Türkyılmaz, Tirilye Taş Mektep ve Dereköy Kilisesi restorasyon çalışmaları için Vali İzzettin Küçük’ten destek istedi.

Mudanya’yı çok beğendiğini ve değerli bulduğunu dile getiren Vali İzzettin Küçük, Tirilye Taş Mektep restorasyonu için destek vereceğini söyledi. Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, ziyaret sonunda Vali İzzettin Küçük’e Girit Danteli işlemeli örtü hediye etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X