Vali Karaloğlu’na CHP’den ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Zafer Yıldız ve yönetim kurulu üyeleri, Vali Münir Karaloğlu’nu ziyaret etti.

Vali Karaloğlu’na CHP’den ziyaret

CHP İl Başkanı Yıldız, ziyarette kent trafiği ile ilgili sıkıntıların sona erdirilmesi yönünde adım atılmasını istedi. Vali Karaloğlu da bu konuda çaba harcadıklarını, kent merkezine araçla girilmesinin yoğunluğu artırdığını söyledi.  Gelişmiş ülkelerde kent içine giren araçlardan ücret alındığını ya da merkeze uzak yerlerde otoparklar yapıldığını hatırlatan Vali Karaloğlu, “Trafikte çok zaman kaybediliyor. Bursaray ve tramvay ile seyahat etmek alışkanlık haline gelmeli” dedi.

ADAY BELİRLEME YÖNTEMİNİ SORDU

Bursa’nın yeni bir anlayışla yönetildiğini ve sorunlara çözüm bulunduğunu anlatan Vali Karaloğlu, CHP İl Başkanı Zafer Yıldız’a “partinizin aday belirleme yöntemi ne olacak?” diye sordu. Yıldız da bu konuda CHP tüzüğü gereği yüzde 85 oranında ön seçim şartının olduğunu hatırlatarak, “Genel merkezimizin alacağı kararlara saygılıyız. Taban ile tavan arasında uyum sağlanmasının demokrasinin gereği olduğunu biliyoruz. Önümüzdeki dönemde bizlere ulaşacak genelgeler doğrultusunda hareket edeceğiz. Çok seslilik bizim partimizin vazgeçilmez özelliklerindendir. Eğer üyelerin önüne sandık konulursa üyelerimiz büyük bir olgunlukla oylarını kullanacaklardır” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X