Vali Karaloğlu’ndan Bursalılara çok önemli uyarı!

Bursa Valisi Münir Karaloğlu, tatile çıkan vatandaşlardan dönüşlerini son güne bırakmamalarını ve dikkatli olmalarını istedi.

Vali Karaloğlu’ndan Bursalılara çok önemli uyarı!

Bursa Valiliği tarafından Ramazan Bayramı sebebiyle Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’nde bayramlaşma programı düzenlendi. Siyasi partilerin milletvekilleri, STK temsilcilerinin katıldığı törende Karaloğlu, Ramazan Bayramı’nın ülkedeki kardeşliğin ve birliğin devamına vesile olmasını diledi. Bursalıların bayramını tebrik eden Karaloğlu, İslam dünyasındaki akan gözyaşı ve kanında durması vesile olmasını istedi.

Ramazan Bayramı’nda tatile çıkan vatandaşlara da uyarılarda bulunan Karaloğlu, “Zaten şehirler tatil olduğu için boşaldı. Şu anda herhangi bir sorunumuz yok. Belediye ve güvenlik görevlilerimiz her türlü tedbiri aldık. Ama bayram dönüşü özellikle pazar günü trafik yoğunluğu olacak. Vatandaşlarımıza tatil dönüşlerini geciktirmeden dönmelerini tavsiye ediyoruz. Son saate bırakmasınlar. Mutlaka trafik kurallarına da uymalarını istiyoruz. Acele etmesinler, yorgun ve uykusuz araç kullanmasınlar. Türkiye’nin bir çok noktasında şu ana kadar trafik kazaları oldu ve çok sayıda insanımızı kaybettik. Aynı şeyleri yaşamak istemiyoruz. Bursa’dan da İzmir, Ankara ve İstanbul yolu ana arterler geçiyor. Bu sebeple sürücülerimiz azami derecede dikkatli olsunlar” şeklinde konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X