Vali Karaloğlu’ndan çevrecilerle yürüdü

Bursa Valisi Münir Karaloğlu, İznik İhsaniye Köyü’nden başlayarak Çiçekli Köyü’nde sona eren çevre yürüyüşüne katıldı.

Vali Karaloğlu’ndan çevrecilerle yürüdü

HAYRİ ŞEN

 

Bursa valililiği tarafından başlatılan Bursa ve çevresinde yeni trekking alanları yaratma düşüncesi ile ‘2 Yılda 2 Bin Km.’ isimli proje kapsamında ilk olarak açılan İhsaniye köyü ile Çiçekli Köyü arasında bulunan ve ‘İznik Günbatımı Sırtı Yürüyüş Parkuru’ olarak adlandırılan zorlu parkurdaki açılış yürüyüşüne Vali Karaloğlu ile birlikte yaklaşık 60 kişilik bir grup katıldı.

4 SAATTE TAMAMLANDI

Tarihi İhsaniye Köyü’nde sporseverler ve mahalleli ile buluşan Vali Karaloğlu burada yaptığı açıklamada, ‘İhsaniye’den başlayarak Çiçekli istikametine yaklaşık 8 kilometre yürüyüş yapacağız. Bursa’da doğa sporlarının yapılabileceği alanların çok olduğunu da İznik İhsaniye Köyü’nden bütün dünyaya Türkiye’ye tekrar duyurmak istiyoruz’dedi.

Saat 11.00’de başlayan toplamda 8 km’lik zorlu parkuru katılımcılar  yaklaşık olarak 4 saatte tamamladı. Yürüyüş sonrasında trekkingciler Çiçekli köyündeki Hıdrellez kutlamalarına katıldı. Kutlamalarda Vali Karaloğlu’na köy halkı yakın ilgi gösterirken Vali Karaloğlu öğrencileri çevresine toplayarak ‘Bursasporluyum’ diyen tüm öğrencileri Bursaspor forması dağıttı. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X