Vali Karaloğlu`ndan kırsala destek

Vali Münir Karaloğlu, milli ekonominin temeli olan tarımı destekleyeceklerini söyledi.

Vali Karaloğlu`ndan kırsala destek
Vali Münir Karaloğlu, Tarım ve Kırsal Kalkınma Destekleme Kurumu Bursa İl Koordinatörlüğü’nü ziyaret etti.
 
“Milli ekonominin yolu, ziraatta yapacağımız başarılı çalışmalardan geçiyor’ diyen Karaloğlu, ‘Kırsal kalkınmanın merkezinde yer alacak illerden biri de Bursa’dır. Verimli toprakları bulunan Bursa’da tabiatın her türlü imkanı bol miktarda var. Nasıl ki diğer sektörleri destekliyorsak, zirai faaliyetleri de çok önemsiyor ve destekliyoruz. Gerçekleşmesine vesile olacağınız projeler ile Bursalı çiftçimizin işini kolaylaştıracak ve çiftçilerimize ekonomik katkı sağlayacaksınız” dedi.
 
Projelerin denetim safhalarının önemine işaret eden Vali Karaloğlu, “Bu işin anahtar kelimesi denetim aslında. Geçmişte verilen bazı destekler maalesef art niyetli olarak kullanıldı . Projeli olan işlerde denetim yapanların profesyonel ve çok dikkatli olması gerekiyor’ diye konuştu.
 
Tarım Gıda ve Hayvancılık Bakanlığına bağlı olarak hizmet veren kurum, Bursa’nın da içinde bulunduğu 42 ilde faaliyet gösteriyor. Avrupa Birliği ile işbirliği içerisinde çalışan Tarım ve Kırsal Kalkınma Destekleme Kurumu, tarım alanında hazırlanan projelere destek veriyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X