Vali Karaloğlu’ndan Rektör Ulcay’a ziyaret

Vali Münir Karaloğlu, Uludağ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yusuf Ulcay’ı makamında ziyaret ederek başarılar diledi.

Vali Karaloğlu’ndan Rektör Ulcay’a ziyaret

Vali Karaloğlu, yeni yönetimin yeni bir başlangıç yeni bir heyecan başlattığını belirterek, “Şehrin sorunlarına çözüm ararken Uludağ Üniversitesi’ni bir çözüm ortağı olarak görüyor ve bilgi birikiminden yararlanmak istiyoruz” dedi.

DİŞ HEKİMLİĞİ İSTEĞİ

Karaloğlu, ziyarette  1990 yılında kurulan Diş Hekimliği Fakültesi’nin kaynak, kadro ve yer sorunları nedeniyle hâlâ açılmadığını öğrenince, “Van’da bile 2010 yılında kurulan diş hekimliği fakültesi iki yıl sonra öğrenci almaya başladı. Bundan sonra yer, kaynak mazereti duymak istemiyorum. Kamuda bina ve personel ihtiyacı bitmez. Mevcut binalar efektif kullanılarak yer sorunu çözülebilir” dedi.

Rektör Prof. Dr. Yusuf Ulcay da,  bir üniversitenin şehirle bütünleştiği takdirde görevini yapmış olacağını belirterek, “Biz bütün fakültelerimizi, ilgili paydaşlarla buluşturup bu şehir için, bu ülke için çalışacağız” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X