Vali Koçak OSB’de İncelemelerde Bulundu

Mardin Valisi Ömer Faruk Koçak, Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan gıda üretimi alanında faaliyet gösteren fabrikalarda incelemelerde bulundu. Ma…

Vali Koçak OSB’de İncelemelerde Bulundu

Mardin Valisi Ömer Faruk Koçak, Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan gıda üretimi alanında faaliyet gösteren fabrikalarda incelemelerde bulundu. Mardin Valisi Ömer Faruk Koçak, Mardin’de 5 yıldır faaliyet gösteren makarna fabrikasını ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanı Kazım İlhan ve Cemil ilhan’dan fabrika ile ilgili bilgi aldı. 5 yıldır Organize Sanayi Bölgesi’nde makarna üretimi yapan ve yaklaşık 100 işçinin çalıştığı fabrika, 50’ye yakın ülkeye ihracat yapıyor. Vali koçak, yakın zamanda faaliyete geçecek olan ve günlük 350 ton un üretim kapasiteli bölümünü de gezerek yetkililerden bilgi aldı. Mezopotamya’nın verimli ovasında yetişen buğdayları en iyi şekilde işleyerek hem Mardin’e hem de yöre halkına destek sağlayan firma yetkililerine teşekkür eden Vali Koçak, çalışmalarında başarılar diledi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X