Vali Küçük BİHMED’in konuğu oldu

Vali İzzettin Küçük, Bursa İmam Hatip Okulları Mezunları ve Mensupları Derneği’nin (BİHMED) konuğu oldu.

Vali Küçük BİHMED’in konuğu oldu

Dernek merkezindeki ziyarete; BİHMED Başkanı Kadir Oruç ile BİHMED’in 17 ilçedeki mezun dernek başkanları hazır bulundu. 

Bursa’daki imam hatip liselerinin ve imam hatip camiasının yaşadığı problemler hakkında istişarelerin yapıldığı toplantının açılışında konuşan BİHMED Başkanı Oruç, “Sizleri derneğimizde ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz. Sizlere evinize hoş geldiniz diyoruz; çünkü siz de bir imam hatip mezunusunuz” dedi.

Bursa’da şuanda 48 bin civarı imam hatip öğrencisinin olduğuna dikkat çeken Oruç, “176 imam hatip orta ve lisesi ile eğitim ve öğretim hayatını devam eden büyük bir camiayız. Yaklaşık 50 bin civarı imam hatip mezunu vermiş bir şehirdeyiz. Bursa’da teşkilatlanma olarak tüm ilçelerimizde mezun derneğimiz oluştu. Buradan hareketle her okulun sivil bir sahibi olsun düsturu ile hareket ediyoruz. Dolayısıyla bundan da bereket görüyoruz. İlçelerdeki derneklerimiz okullarımızın eksik ve ihtiyaçlarıyla, aile birliklerinin haricinde onlarla yakından ilgilenen bir camiayız. Ayda bir 17 ilçedeki başkanlarımızla bir araya gelerek okullarımızın sorunları hakkında istişarelerde bulunuyor ve bunların giderilmesi için çalışıyoruz. Bundan sonraki süreçte sizlerin desteklerini inşallah yanımızda hissedeceğiz” diye konuştu.

BİHMED’in konuğu olmaktan mutluluk duyduğunu belirten Bursa Valisi İzzettin Küçük de, “Hepinize emeğiniz, katkınız ve çalışmalarınızdan ötürü teşekkür ederim. Bunlar, gönülden yapılan işlerdir. Çok değerli ve kıymetli işler yapıyorsunuz, sağ olun, var olun” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X