Vali Küçük’e ziyaret

Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, beraberinde AK Parti ilçe başkanı Mustafa Kaya, Başkan yardımcısı Necmettin Şahin, belediye meclisi AK Partili üyeleri Serkan Ateş, Bekir Aydın, Halil Kurtulmuş ve Hasan Budak ile birlikte Bursa’ya yeni atanan ve

Vali Küçük’e ziyaret

NEVZAT OKUMUŞ

 

Vali Küçük’e Orhangazi ile ilgili bilgi aktaran, ilçenin tarım ve sanayisi ile ilgili bilgilendirme yapan Başkan Çağlayan, ‘Orhangazi’nin yeni dönemde en önemli değerlerinden birisinin termal sağlık olacak. Bu konuda siz değerli valimizin katkıları ile bu değeri elde edeceğimizden kuşkum yok’ dedi. 

 

İzzettin Küçük, İznik gölüne Orhangazi’nin sahilinin daha fazla olduğunu, sofralık zeytininin en kalitelisinin de Orhangazi’de yetiştiğini öğrenince, ‘Artık bundan sonra Orhangazi kendi değerlerine daha fazla sahip çıkacak. Buna bizler de elimizden gelen katkıyı sunacağız. Orhangazi ve Bursa her türlü değerli ile büyüyecek’ dedi.       

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X