Vali Küçük’ten Samsunlulara övgü

Hemşeri derneklerine yönelik ziyaretler gerçekleştirerek fikir alış verişinde bulunan Vali İzzettin Küçük, bu kapsamda Bursa Samsun Dernekleri Federasyonu yönetici ve üyeleriyle bir araya geldi.

Vali Küçük’ten Samsunlulara övgü

Federasyon merkezindeki ziyarete Vali Küçük’ün yanı sıra Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, AK Parti İl Başkanı Cemalettin Torun, Bursa Kent Konseyi Başkanı Hasan Çepni ve AK Parti İl başkan yardımcısı Alparslan Yıldız da katıldı.

Samsun’un Karadeniz’in en gelişmiş ve güzel şehirlerinden biri olduğunu belirten Vali Küçük, “Samsunlu vatandaşlarımız Bursa’da önemli bir nüfusa sahip. Doğduğumuz yerlerin kültürünü, güzelliklerini, nesilden nesile aktarırken, doyduğumuz yerlerin başarısına da katkı sunmayı ihmal etmemeliyiz. Ben inanıyorum ki birliktelikten doğan güç ile Bursa bir bu kadar daha gelişecek ve marka kentler arasında var olan vizyonunu daha da yukarılara taşıyacak” dedi. Büyükşehir Belediyesi Başkanı Recep Altepe de Samsunluların her zaman yanlarından yer aldığını belirterek, “Bizler birlikte güçlüyüz Millet olarak dün olduğu gibi bugün de hep birlikte zorlukların üstesinden geleceğiz” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Bursa Samsun Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Savaş Otruş ise gecenin anısına Vali İzzettin Küçük ve Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’ye plaket takdim etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X