Vali şehit yakınlarıyla iftarda bir araya geldi

Vali Münir Karaloğlu eşi Sevim Karaloğlu ile birlikte, ‘Şehit Yakınları, Gaziler ve Ailelerine’ yönelik BUSKİ’de düzenlenen iftar programına katıldı.

Vali şehit yakınlarıyla iftarda bir araya geldi

Programda konuşan Karaloğlu, ‘Çok şükür huzur içerisinde, güzel bir ay geçiriyoruz. Ama Doğu Türkistan’dan Orta Afrika’ya kadar İslam coğrafyasında ibadetlerini yerine getiremeyen, oruç tutamayan kardeşlerimiz var. Eğer bizler bu canım vatanda huzur içerisinde inancımızı yerine getirip yaşıyorsak, bunu şehitlerimizin ve gazilerimizin fedakarlıklarına borçluyuz. Allah hepsinden razı olsun. Bizler Anadolu topraklarını bin yıldır vatan kılmak adına çok şehit verdik, çok gazimiz oldu. Şu mübarek Ramazan ayında, iftar saatinde bütün şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Şehitlerimizin bize emaneti olan değerli yakınları ve gazilerimiz bu güzel iftar sofrasını bizimle paylaşarak davetimize icabet ettiğiniz için hepinize çok teşekkür ediyorum” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X