Vali Tapsız’ın Ramazan Bayramı Mesajı

Kilis Valisi Süleyman Tapsız, Ramazan Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı. Vali Süleyman Tapsız, Milletçe güzelliklerin, iyiliklerin, hoşgörü ve…

Vali Tapsız’ın Ramazan Bayramı Mesajı

Kilis Valisi Süleyman Tapsız, Ramazan Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı. Vali Süleyman Tapsız, Milletçe güzelliklerin, iyiliklerin, hoşgörü ve yardımlaşma duygularının yoğunlaştığı, dargınlıkların ve kırgınlıkların unutulup yerini barışa bıraktığı, birlik ve beraberliğin pekiştiği bir Ramazan Bayramına daha kavuşmanın mutluluğu içerisinde olduklarını belirtti. Vali Tapsız, “Ancak, dünyanın birçok yerinde bu bayram sevincini bizim gibi yaşamayan insanların da olduğunu biliyor ve bu bayrama buruk kalplerle giren her insanın hüznünü, acısını da yüreğimizde taşıyoruz. Bu nedenle değişik coğrafyalarda darda, zorda, sıkıntıda, zulüm ve baskı altında kalan bütün insanların bir an evvel barışa ve huzura kavuşmalarını temenni ediyoruz. Yüzyıllarca barış ve adalete öncülük etmiş büyük bir medeniyetin mirasçıları olarak, geçmişte olduğu gibi bugün de bayramın sevincini her yere taşımaya, yaşanan acıları da sevinçlerimiz gibi paylaşmaya devam edeceğiz.İdrak ettiğimiz bu güzel Ramazan Bayramını fırsat bilerek, milletçe kardeşliğimizi pekiştirip, dargınlıkları ve kırgınlıkları bir tarafa bırakarak, huzur içerisinde yaşamaya özen göstermeli, bu güzel vatan için şehit düşmüş ecdadımızın şanına yakışan sorumluluk duygusunu üzerimizde hissederek, sergilediğimiz bu birlik ve beraberliği her zaman göstermeliyiz“ dedi. Vali Tapsız, sözlerini şöyle sürdürdü: “Aile büyüklerimize, akrabalarımıza, komşularımıza, arkadaş ve dostlarımıza hürmet ve muhabbetlerimizi gösterelim. Evlerin canlı bayramları olan çocuklarımızı bayramın coşkusuyla mutlaka tanıştıralım. Yaralı gönülleri, bitap düşmüş yürekleri onaralım. Yetimlerin, gariplerin, yaşlıların ve kimsesizlerin tebessümü ile bayramlarımızı aydınlatalım. Hastane köşelerinde şifa bekleyenlerin gönüllerini alalım. Bayram yapamayanlara bayram yaptıralım.Yüreklerin en ağır yükü olan küskünlüklere son verelim. Cennet vatanımız için canlarını seve seve feda eden aziz şehitlerimizi ve geçmişlerimizi rahmetle yad edelim. Özellikle yardıma ve desteğe muhtaç olan vatandaşlarımız ile şehit ailelerimizi, gazilerimizi ve Suriyeli kardeşlerimizi ziyaret ederek onları hatırlayalım ve acılarını paylaşalım. Kilis’in her bakımdan gelişmesi, kalkınması ve nice bayramlara huzur ve refah içerisinde girebilmesi için zaman mefhumu gözetmeksizin yaptığımız çalışmaların aralıksız devam edeceğini ifade ediyorum. Bu vesileyle tüm Kilisli hemşerilerimizin Ramazan Bayramlarını en içten dileklerimle kutlar, bayramın ülkemize milletimize sağlık, mutluluk, barış ve huzur getirmesini Cenab-ı Haktan niyaz eder, sevgi ve saygılarımı sunarım.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X