Vali ve emniyet müdürü MOBESE binasında

Bursa Valisi Münir Karaloğlu ile Emniyet Müdürü Sabri Durmuşlar, yılbaşı gecesi kentin huzur ve güvenliği için nöbette olan polislere yalnız bırakmadı.

Vali ve emniyet müdürü MOBESE binasında

Emniyetin en önemli birimi olan 155 polis ihbar hattı ve MOBESE merkezini’ni ziyaret eden Karaloğlu ve Durmuşlar, burada tüm çalışanların yeni yılını kutladı.

155 polis telefonuna gelen ihbarlarla ilgili de bilgi alan vali Karaloğlu ve Emniyet Müdürü Durmuşlar, MOBESE kameralarından da şehrin asayişini takip etti. Vali Karaloğlu, ‘Görüyoruz ki ekiplerimiz her noktada tedbirlerini almış. Son derece huzurlu bir yılbaşı gecesi geçiriyoruz. Sokaklardaki yoğunluk diğer gecelere nazaran biraz daha az. Bunda da havanın soğuk ve yağışlı olmasının payı bulunuyor’ dedi. 

MOBESE binasında görevli polis memuru Gökhan Çamurlu ise, akşam 20.00’de mesaiye başladıklarını, görevlerinin sabah 08.00’a kadar devam edeceğini söyledi. İhbar geldikçe ekiplere telsiz anonsuyla bilgi verdiklerini anlatan Çamurlu, vali ile emniyet müdürüne huzuru ve güvenliği bu şekilde sağladıklarını söyledi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X