Vali Yardımcısı Hüseyin Eren’e veda yemeği

Bursa Vali Yardımcısı Hüseyin Eren’in hizmet süresini tamamlayarak, emekli olması sebebiyle veda yemeği düzenlendi.

Vali Yardımcısı Hüseyin Eren’e veda yemeği

Emekli olan Vali Yardımcısı Hüseyin Eren’i 42 yıl 6 ay süren kamu görevinin sonunda dostları yalnız bırakmadı. Veda yemeğinde konuşan Bursa Valisi Münir Karaloğlu, “Değerli arkadaşlar, bu akşam çalışmaktan büyük mutluluk duyduğumuz, meslek büyüğümüzü emekliliğe uğurluyoruz. Hüseyin beye, ailesiyle birlikte uzun, sağlıklı bir ömür ve ikinci baharında çocuklarıyla, torunlarıyla mutlu bir hayat diliyorum” dedi.

Emekli olarak, ikinci baharına adım atan Vali Yardımcısı Hüseyin Eren ise, “42 yıl, 6 ay süren kamu görevim boyunca, öncelikle Cumhuriyetin değerlerine saygılı bir devlet adamı olmaya ve halka hizmet ilkesi ile hareket etmeye gayret gösterdim. Bursa’daki çalışma süremde, karşılıklı olarak saygı ve sevgi ortamı oluşturarak, çalışma ortamı oluşturan herkese çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Eren’e, Vali Karaoğlu tarafından hizmetlerinin karşılığı bir plaket ve Bursa’yı anlatan bir tablo verildi. Daha sonra Eren’in kendi yazdığı ve meslek hayatını özetlediği şiiri seslendirmesi ile anlamlı gece son buldu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X