Vali’den hastane baskını

Bursa Valisi Münir Karaloğlu, Orhangazi temaslarının ardından habersiz İznik’e gelerek, yapımı devam eden yeni Devlet Hastanesi’ni denetledi. İşçiliği beğenmeyen Karaloğlu, şantiye şefini uyardı.

Vali’den hastane baskını

HAYRİ ŞEN

 

İznik Kaymakamı Hüseyin Karameşe, belediye başkanı Osman Sargın ve Devlet hastanesi başhekimi Aybars Alemdaroğlu’nun karşıladığı vali Karaloğlu, hastane inşaatının ince işçiliğini, beğenmeyerek Doğan Karataş adlı yüklenici firmanın şantiye şefi Sinan Kızıltaş’ı sert bir şekilde uyardı.

 

Vali Karaloğlu, hastanenin büyük bir bölümünü gezdi. Durumdan hiç memnun kalmadığını ifade etti. Yüklenici firma sorumlularının henüz hiç hastaneyi denetlemediklerini öğrenen Karaloğlu, daha da kızdı. Bursa Valisi Münir Karaloğlu, ince işçiliğini beğenmediği hastanenin biran önce yetiştirilmesi için Sağlık Bakanlığı, Yatırımlar Daire Başkanı Fuat Kantarcı’yı telefonla aradı. Karaloğlu, telefonda daire başkanı Kantarcı’ya “İznik Devlet Hastanesi inşaat çok kötü. Buranın ivedilikle düzeltilmesi gerekiyor. 23 Haziran’da bu hastaneyi bu şekilde açamayız yazık günah. Biran önce bütün eksikleri gidermeliyiz” dedi. Kantarcı’da gerekenin yapılacağını söyledi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X