Validen Lion’lara teşekkür

118 – K Yönetim Çevresi Federasyonu yaptıkları ve yapmayı planladıkları aktiviteleri anlatmak için Vali Münir Karaloğlu ve Vali Yardımcısı Vedat Müftüoğlu’nu makamlarında ziyaret etti.

Validen Lion’lara teşekkür

Ziyaret eden heyet adına konuşan 118 – K Yönetim Çevresi Federasyon Başkanı Nejat Yahya insanlık için çalıştıklarını belirtti. 

Gönüllülük ilkesi ile bir araya geldiklerini belirten Yahya, “Bizler karşılıksız gönüllü hizmetler sunmak ve insani değerleri yüceltmek için çalışıyoruz. Ülkemizde meydana gelen sağlık ve eğitim sorunlarında, afet ve felaketlerde yaptığımız aktivitelerle aktif rol alıyoruz, almaya da devam edeceğiz” dedi. 

Ziyaretten mutlu olduğunu belirten Vali Münir Karaloğlu, “Yaptığınız faaliyetler çok anlamlı. Özellikle Alzheimer, kanser  ve çocuk gelinler konusunda yaptıklarınız alkışa değer şeyler. Alzheimer ve kanser hastalığı çok zor ve  uzun tedaviler gerektiren bir hastalık. Bu yüzden hastalardan daha çok yakınları perişan oluyor. Onlarla ilgili projeler yapmanız takdire şayan. Bu projelerde işbirliği yapmazsak olmaz. İnsanlık adına bir şeyler yapan her kurum çok özeldir” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X