Valinin tepki gösterdiği öğretmen öldü

Yalova Valisi Selim Cebiroğlu’nun bir okulu ziyareti sırasında derse sakallı girdiği için azarlandığı iddia edilen öğretmen kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.

Valinin tepki gösterdiği öğretmen öldü

Yalova Valisi Selim Cebiroğlu’nun Termal Fen Lisesi’ni ziyareti esnasında sivil itaatsizlik eylemi nedeniyle sakallı olarak derse giren Yalova Termal Fen Lisesi’nde matematik öğretmeni Halil Serkan Öz’ü azarladığı iddia edilmişti. Bunun üzerine sendikalar olaya tepki göstererek Öz’e sahip çıkmışlardı.

 

Edinilen bilgiye göre, Öz bugün kendisine destek vermek amacıyla yapılan yürüyüşe katıldı. Yürüyüş sonrasında göğsünde bir ağrı başlayan Halil Serkan Öz çağrılan ambulansla Yalova Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yolda 2 kez kalbi duran öğretmen yapılan müdahaleyle hayata döndürüldü. Yalova Devlet Hastanesi’nde de bir kez kalbi duran ve yine şokla geri döndürülen Halil Serkan Öz’ün kalp damarlarından birinde tıkanma tespit edildi. Bunun üzerine Bursa’ya sevk edilen öğretmen yolda geçirdiği kalp krizi sonrasında yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Öz’ün cenazesinin yarın Yalova’dan kaldırılması bekleniyor.

 

 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X