Van’daki dehşet anları kameraya böyle yansıdı

Van’ın merkez İpekyolu ilçesinde teröristlerce patlayıcı yüklü araçla düzenlenen saldırı sonrasında yaşananlar, olay yeri yakınındaki düğün salonunun kamerasına yansıdı.

Van’daki dehşet anları kameraya böyle yansıdı

İskele Caddesi’nde terör örgütü PKK mensuplarınca polisevi ve İki Nisan Polis Merkezi’nin bulunduğu binaya patlayıcı yüklü araçla gerçekleştirilen saldırının ardından oluşan panik, düğün salonunun görevlisi tarafından görüntülendi.

 

Görüntülerde, salonda müzik eşliğinde halay çeken, aralarında damat ve gelinin bulunduğu, çoğunluğunu kadın ve çocukların oluşturduğu grubun, patlama anındaki korku dolu anları yer alıyor.

 

Patlamanın şiddetiyle kırılan camlar yüzünden yaralanan vatandaşlardan bazılarının çocuklarını alarak masaların altına gizlendiği, kimilerinin ise salondan çıkmaya çalıştığı görülüyor.

 

İskele Caddesi’nde polisevi ve İki Nisan Polis Merkezi’nin bulunduğu binaya terör örgütü PKK mensuplarınca patlayıcı yüklü araçla saldırı gerçekleştirilmişti. Vali Vekili Mehmet Parlak, saldırıda 3 vatandaşın hayatını kaybettiğini, 2’si polis 40 kişinin yaralandığını açıklamıştı. Zırhlı araç ve çok sayıda polis ekibince kent genelinde başlatılan hava destekli operasyonda, patlayıcı yüklü aracı söz konusu binanın önüne getirdiği belirlenen terör örgütü mensubu M.O, yaralı olarak yakalanmıştı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X