‘Var olma maçımız’

İsmail Güldüren, Niğde Belediyespor karşısında alacakları sonucun İnegölspor’un yol haritasını belirleyeceğini söyledi.

‘Var olma maçımız’

İnegölspor’un Osman Özdemir ile yollarını ayırmasının ardından takımı yarın oynanacak Niğde Belediyespor maçına hazırlayan Sportif Direktör İsmail Güldüren, ‘Yarın İnegölspor için ilk yarıdaki sıralamada var olup, olmama maçı şeklinde geçecek. 

Bütün oyuncular, camia, yönetim herkes bu maçın ne kadar önemli olduğunu biliyor. İnegölspor zaten kaliteli oyunculardan kurulu bir ekip. İnşallah bu hafta antrenmanda göstermiş oldukları performansları, isteği ve arzuyu sahaya yansıtırsak, galip geleceğimize inanıyoruz’ diye konuştu.

GÖREVİMİN BAŞINDAYIM

İnegölspor’daki geleceğiyle ilgili de konuşan İsmail Güldüren, ‘Benim Niğde maçından sonra görevimi bırakmam şeklinde bir durum söz konusu değil. Yönetim kurulumuz eğer bir teknik adamla anlaşırsa ben yine menajerliğe devam edeceğim. Eğer beni teknik adamlığa layık görürlerse de futbolcu kardeşlerimizle beraber hedefe doğru ilerleyeceğiz. Yani, benim İnegölspor’dan ayrılmam gibi bir konu gündemde yok. İnşallah maçı kazanırız ve yolumuza devam ederiz’ dedi.

ADAYLARLA GÖRÜŞÜYORUZ

İnegölspor Başkanı Timur Erezsarı, yeni teknik adam konusunu önümüzdeki hafta netleştireceklerini söyledi. Erezsarı, ‘Bazı görüşmelerimiz oldu. Selahaddin Dinçel’le fikir alışverişinde bulunduk. İsmail Ertekin’le bir görüşmemiz olacak. Gönlümüzden geçen tabii ki bir hoca var ama bakalım görüşmelerimizi tamamlayalım. Salı veya çarşamba günü netleşir’ dedi.   

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X