Varlık Fonu global bir oyuncu olma yolunda

Türkiye Varlık Fonu (TVF), Uluslararası Varlık Fonları Forumu (IFSWF) üyeliğine kabul edildi.

Varlık Fonu global bir oyuncu olma yolunda

TVF’den yapılan açıklamada, fonun, kuruluşunun üzerinden henüz çok kısa bir süre geçmiş olmasına rağmen uluslararası organizasyonlarda yer almaya başladığı belirtilerek, detaylı bir değerlendirme sürecinden sonra gelen üyeliğin uluslararası alanda TVF’ye olan güvenin önemli göstergelerinden birini oluşturduğu kaydedildi. 

TVF Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Bostan, IFSWF üyeliğinin uluslararası arenada kendilerine olan güvenin bir yansıması olduğunu ifade ederek, ”IFSWF gibi prestijli bir uluslararası topluluğa kabulümüz, Türkiye Varlık Fonu’nun yönetim yapısının ve şeffaflığının dünyanın en iyi yönetişim esasları kullanılarak tasarlanmış olduğunun bir göstergesidir. Türkiye Varlık Fonu’nun objektif ve uluslararası standartlara uygun prensipler ile yapılandırılmış olması dünyanın önde gelen fonlarıyla birlikte yeni ortaklıklar kurmasına zemin hazırlıyor. Türkiye Varlık Fonu global bir oyuncu olma yolunda emin adımlarla ilerlemektedir” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X