Vasfiye Teyze açılımı

Yalan Dünya’da canlandırdığı ‘Vasfiye Teyze’ karakteriyle fenomen olan Bursalı oyuncu Gonca Vuslateri, bir internet sitesi için verdiği pozlarla şaşırttı.

Vasfiye Teyze açılımı

KOMPLEKSLİ BİR DÖNEMDEYİM

Birbirinden seksi görüntüleriyle dikkat çeken Gonca Vuslateri, verdiği röportajda ise ruh halini özetledi. Başarılı oyuncu, ‘Gençliğin bittiği, ufak ufak orta yaşa ilerlediğim, haklı olarak daha kompleksli bir dönemdeyim. Mesela eskiden karakter ön plandaydı benim için, daha iyi bir insan olayım gibi. Şimdi ise sadece çok çalışmaya, kıymetli işlerde yer almaya önem veriyorum’ dedi.

GENÇLERE TAVSİYE: 25’İ BEKLEYİN

Zor koşullar altında öğrenci olduğunu, mesleki anlamda ailesiyle ters düşen bir çocukluk geçirdiğini vurgulayan Vuslateri, ’25 yaşıma kadar olan kısım için bir reçetem yok ama o yaş itibarıyla bir rüzgar esiyor ve geçmişe dair pek bir şey hatırlamıyorsun. Geleceğe odaklı, yeni bir sen oluyorsun’ diye konuştu. Oyuncu, 2014’ün kendisi için ‘kapalı bir hava gibi’ olduğunu sözlerine ekledi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X