Vatan kahramanlarına ‘Yıldırım’ morali

Yıldırım Belediyesi ve Güllük Mahallesi sakinleri terör örgütüne karşı kahramanca mücadelesini sürdüren güvenlik güçlerine destek kampanyası başlattı. Kampanya kapsamında toplanan malzemeler, Hakkari Yüksekova’daki Özel Harekat Şube Müdürlüğü’ne gönderild

Vatan kahramanlarına ‘Yıldırım’ morali

Doğu ve Güneydoğu Anadolu’da terör örgütüne karşı mücadelesini sürdüren güvenlik güçlerine bir destek de Yıldırım’dan geldi. Yıldırım Belediyesi ve Güllük Mahallesi sakinleri tarafından yürütülen kampanya neticesinde toplanan malzemeler ve öğrencilerin yazdığı duygu dolu mektuplar, Güllük Mahallesi’nde düzenlenen törenle Hakkari Yüksekova’daki Özel Harekat Şube Müdürlüğü’ne gönderildi. Gerçekleştirdikleri etkinliğin vatan için canlarını siper eden asker ve polislere karşı gösterdikleri bir vefa olarak nitelendiren Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Vatanın birliği için, bu topraklarda huzurla yaşamak için canlarını ortaya koyan güvenlik güçlerimizin yanında olduğumuzu, onların gösterdiği mücadeleyi yüreğimizde hissettiğimizi bilmelerini istiyoruz. Devletimiz onları hiçbir şekilde yalnız bırakmasa da biz de yolladığımız malzemelerle, dualarımızla onların yanındayız” dedi.

KARDEŞLİĞİMİZİ BOZAMAYACAKLAR

Vatan topraklarının var olduğundan bu yana her türlü saldırıyla karşı karşıya kaldığını aktaran Başkan İsmail Hakkı Edebali, “Şu anda ülkemizin Doğu ve Güneydoğu bölgelerinde yaşanan olaylar, geçmişten bugüne bize karşı yapılan saldırıların devamı. Senaryolar sürekli değişiyor ama tek hedefleri bu topraklardaki kardeşlik hukukunu bozmak. Buna izin vermeyeceğiz” diye konuştu. 

Türkiye’de geçmişten bu yana birlik, beraberlik ve kardeşlikten yana olduklarının altını çizen Başkan Edebali, “Bu uğurda hangi zorlukla karşılaşırsak karşılaşalım Allah’ın izniyle bertaraf edeceğiz” şeklinde görüşlerini belirtti.

HER ZAMAN YANLARINDAYIZ

Güvenlik güçlerinin verdiği mücadelenin her zaman destekçisi olduklarını da vurgulayan Başkan Edebali, “Askerimiz ve polisimizin verdiği mücadele sadece bugünlük bir mücadele değil. Yarınlarımızı korumak için, güçlü Türkiye’nin temellerini oluşturan çocuklarımızın geleceğini korumak için verilen bir mücadele. Biz de her zaman onların yanındayız. Bu uğurda şehit olan güvenlik güçlerimize Allah’tan rahmet diliyor, canlarını siper ederek terör örgütüne geçit vermeyen askerimize ve polislerimize de yanlarında olduğumuzu bilmelerini istiyoruz” diyerek sözlerini tamamladı. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X