Vatan Partisi adaylarını tanıttı

Vatan Partisi, Bursa milletvekili aday adaylarını düzenlediği törenle partililere tanıttı.

Vatan Partisi adaylarını tanıttı

Törende konuşan Genel Başkan Yardımcısı Yıldırım Koç, “Türk milleti alternatifsiz değildir. Milli Meclisi, Milli Hükümeti, Milli Devleti kuracak kadrolar ve değerler  Vatan Partisi’ndedir. Bursa gibi emeği ile geçinen şehirlerde emeğin ve alın terinin iktidarını oluşturmak için çalışın. Hedefimiz 5 milyon oydur” dedi.

Vatan Partisi İl Başkanı Nadir Erol da “Her meslek ve yaş gurubundan 29 arkadaşımız aday adaylığı için başvuru yaptı. 5 Nisanda yapacağımız ön seçim  ile adaylarımızı belirleyeceğiz. Tüm ülke de olduğu gibi Bursa da da Vatan severler Vatan Partisine katılıyor” dedi.

ADAY ADAYLARI

Vatan Partisi Bursa milletvekili aday adayları şunlar:

Akif Sarıtabak, Arzu Bitigiç, Ayhan Cambaz, Aytaç Toker, Enver Camcı, Enver Saraçoğlu, Erdal Ataerkil, Fethi Karadaniz, Figen Taştan, Gülcan Öztürk, Gürbüz Güngör, Halil Yeşilyurt, Halil Öztürk, Mehmet Alanbel, Mustafa Boz, M. Enver Yılmaz, Mutluhan Ata, Nilüfer Seçgin, Orhan Bilgili, Semiha Serap İyem, Semra Yılmaz, Sezai Okay, Sibel Dursun, Süleyman Yuddaşer, Şeref Akgün, Turan Yavuz, Alkan Baykoç.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X