Vatandaş kaliteli hizmete kavuşacak

Mustafakemalpaşa ve Karacabey’de incelemelerde bulunan Vali Münir Karaloğlu, vatandaşın her alanda kaliteli hizmete kavuşacağını söyledi.

Vatandaş kaliteli hizmete kavuşacak

AYDIN FİDAN-SEZGİN EREN

 

İlk ziyaretini Mustafakemalpaşa’ya yapan Vali Münir Karaloğlu, yeni binasında sağlık hizmetine başlayan Devlet Hastanesi, Dere Mahalle’de bulunan Roman TOKİ konutları ile yapımı devam eden İmam Hatip Ortaokulu ve SGK binası inşaatlarında inceleme yaparak bilgi aldı. 

Mustafakemalpaşa’nın büyük yatırımlarla yükseleceğini kaydeden Vali Karaloğlu, eksikliklerin tek tek giderilerek vatandaşın her alanda kaliteli hizmete kavuşacağını belirtti. 

 

Karaloğlu, “Son yıllarda devletimiz sağlık atılımlarını arttırdı. Sağlıkta yaşanan bu altın çağdan Mustafakemalpaşa da nasibini aldı. Sağlık Bakanlığı’nın ön gördüğü tüm fiziki şartları bünyesinde barındıran 100 bin metrekare alan üzerine kurulu 252 yataklı yeni Devlet Hastanesi bugünden itibaren hizmettedir. Vatandaşımız mimari ve ergonomik açıdan çağdaş bir hastaneye ve birinci sınıf sağlık hizmetine kavuştu. Mustafakemalpaşa’nın eksikliklerini tespit etme ve çözüm üretme noktasında irademizi ortaya koyacağız” dedi. 

HASTA KABULÜ BİR HAFTA SONRA

Daha sonra Karacabey’de Soğan Pazarı yanında inşa edilen 150 yatak kapasiteli Karacabey Devlet Hastanesi’nde de incelemelerde bulunan Vali Münir Karaloğlu, 1 hafta içinde yeni hastanenin hasta kabulüne başlayacağını açıkladı.

Vatandaşlara hak ettikleri hizmeti en kaliteli şekilde vermenin çabası içinde olduklarını vurgulayan Vali Karaloğlu, hafta sonuna kadar taşınma işlemlerinin tamamlanacağını sözlerine ekledi. 

Vali Münir Karaloğlu, Karacabey ziyaretini Muhsin Özdamar İlkokulu’nun tamamlanan ek binası, Karacabey İmam-Hatip Lisesi’nin inşasına başlanacak ek binaları ve son olarak da AFAD lojistik deposundaki incelemeleriyle tamamladı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X