Vatandaş sordu başkanlar yanıtladı

AK Parti İl Başkanı Cemalettin Torun, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ali Yılmaz, AK Parti Osmangazi İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen “Halk Soruyor Başkanlar Cevaplıyor” programında vatandaşların sorularını

Vatandaş sordu başkanlar yanıtladı

Küçükbalıklı Mahallesi’ndeki programın açılışında konuşan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, “Bizler sadece Küçükbalıklı’ya değil 136 mahallemizin hepsine ulaşıyor, hepsine hizmet götürüyoruz. Önemli olan buraya gelip sizlerle birlikte olup sizlerin dertlerini dinleyip dertlerinizle dertlenip ve sizlerin önerilerinizle bu sorunları çözmek. Bizler de bunu yapıyoruz” dedi.

 

AK Parti Osmangazi İlçe Teşkilatı olarak mahallelerde çeşitli etkinliklere imza attıklarını belirten AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ali Yılmaz ise, “Teşkilat olarak, il başkanlığımızın koordinasyonunda mahallelerimizde mahalle danışma meclisi gibi çeşitli etkinlikler yapıyoruz. Ama bugün farklı bir etkinliğe imza atıyoruz. Bu senenin sonuncu mahalle toplantılarından birini gerçekleştiriyoruz. Özellikle buraya katılımınızdan ötürü teşekkür ederim. Bugün sizleri dinleyeceğiz. Az konuşacağız, sizleri dinleyeceğiz. Sizlerin talep ve önerilerini alarak inşallah çözüme kavuşturacağız. Bugün olduğu gibi bundan sonra da sizlerle sık sık bir araya geleceğiz ve sizlerin dertlerinin çözüme kavuşması noktasında elimizden geleni yapacağız” dedi.

 

VAATLERİMİZİ GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ

 

Türkiye’nin çok önemli süreçlerden geçtiğine dikkat çeken AK Parti Bursa İl Başkanı Cemalettin Torun da,  “İnşallah bizler milletimizle bir olarak, beraber olarak her türlü badireyi atlatacağız” dedi.

Torun, “Biz, her ay düzenli olarak belediye başkanlarımızla toplantı yapıyoruz. Burada en çok üzerinde durduğumuz konu, seçim taahhütlerimizde neyi vaat etmişsek onu gerçekleştireceğiz; Allah kaza, bela ve elem, keder vermediği sürece. Çünkü biz taahhütlerimizi verirken yerine getirilebilir taahhütlerde bulunduk. Ayağı yere basmayan, uçuk şeyleri yazmadık. Biz gerçekleştirebileceğimiz ne varsa vatandaşımıza ne söz vermişsek sevgili vatandaşımız biz geldik işte geçen seçim öncesi verdiğimiz taahhütler bunlardı, bunları başarmış olmanın onur ve gururuyla karşınızdayız diyoruz” şeklinde konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X