‘Vatandaşın derdi neyse onunla ilgileneceğim’

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, iktidar olmaları durumunda siyasette kavgaya yer vermeyeceğini belirterek, vatandaşın derdi neyse onunla ilgileneceğini söyledi.

‘Vatandaşın derdi neyse onunla ilgileneceğim’

Seçim çalışmaları kapsamında Ankara’nın Gölbaşı ilçesinde halka hitap eden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, vatandaşlardan pazar günü sandığa gitmelerini istedi.

 

Koalisyon tartışmalarını hatırlatarak, CHP’nin tek başına iktidar istediğini belirten Kılıçdaroğlu, “Artık istikrar edebiyatı yapmıyorlar. ‘Efendim istikrar bozulurmuş.’ Memlekette istikrar mı kaldı? 17 milyon yoksulun olduğu ülkede istikrar mı olur? Tam bir bozguna uğradılar, aşağıya doğru gidiyorlar. Yukarıya doğru giden halka güven veren tek parti CHP’dir” diye konuştu.

 

“Devletin nasıl yönetileceğini  ben bilirim”

 

İktidar olmaları durumunda siyasette kavgaya yer vermeyeceğini ifade eden Kılıçdaroğlu, vatandaşın derdi neyse onunla ilgileneceğini bildirdi. 

 

Kılıçdaroğlu, “Size inanıyorum, size güveniyorum. 8 Haziran’da güzel bir Türkiye’yi, yaşanacak, huzurlu bir Türkiye’yi, gerginlikten arınmış bir Türkiye’yi, geleceğe umutla bakacağımız bir Türkiye’yi hep birlikte inşa edeceğiz. Hiç kimse endişe etmesin. Devletin nasıl yönetileceğini onlar bilmezler, ben bilirim.” şeklinde konuştu.

 

“Huzuru ve bereketi getireceğim”

 

Polatlı Cumhuriyet Meydanı’nda da halka hitap eden Kılıçdaroğlu, 8 Haziran’da başbakan olacağını, Türkiye’ye huzuru ve bereketi getireceğini öne sürdü.

 

Büyük ve güçlü olan Türkiye’nin kaynaklarının bulunduğunu ifade eden Kılıçdaroğlu, “Yeter ki kaynağı vatandaşın lehine kullan. Köşeyi dönmek için para var, emekliye gelince para yok. Emekli kardeşim size sözüm söz, o kaçak saraya bağlanan bütün hortumları keseceğim ve bu millete vereceğim. Kimse endişe etmesin” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X