Vatandaşlar camilere akın etti

Ramazan Bayramı namazı için camilere akın eden vatandaşlar, başta Ulu Camii olmak üzere camileri tıklım tıklım doldurdu. İslam aleminde 11 ayın sultanı Ramazan ayı kılınan bayram namazı ile tamamlandı. Sabahın erken saatlerinden itibaren camilere akın ere

Vatandaşlar camilere akın etti

Saat 06.30’da kılınan Ramazan bayram namazı için camilere akın eden vatandaşlar, yapılan dualara hep bir ağızdan ‘amin’ dedi. Getirilen tekbirlerle hep bir ağızdan Allah’a sığınan Müslümanlar, bayramın hayır ve bereket getirmesini temenni etti.

Bursa’da vatandaşlar bayram namazı için başta Ulu Cami olmak üzere, Emir Sultan Camii, Yeşil Camii, Yıldırım Bayezıt Camii gibi selatin camilere akın etti. Türkiye’nin en önemli mabedlerinden biri olan Ulu Camii’ni tıklım tıklım dolduran vatandaşlar yapılan dualara hep bir ağızdan eşlik etti. 7’den 70’e camiye akın eden vatandaşların doldurduğu camide yer kalmayınca vatandaşlar cami bahçesine serdikleri hasırlar üzerinde bayram namazını kıldı. Namazın kılan vatandaşlar çıkışta ise bayramlaştı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X