Vatandaşlardan nöbet tutan polislere başsağlığı ziyareti

Bursa’da olası durumlara karşı hazır bekletilen Çevik Kuvvet polislerine vatandaşlar başsağlığı ziyaretinde bulunuyor.

Vatandaşlardan nöbet tutan polislere başsağlığı ziyareti

Polisler, kendilerine  Türk Bayrağı takdim eden vatandaşlarla birlikte İstiklal Marşı söyledi.

Kilis ve Adıyaman’da iki asker, Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesi ve Diyarbakır’da üç polisin şehit edilmesinin ardından Bursa’da güvenlik önlemleri arttırıldı. Kent meydanında bir araya gelen Bursaspor taraftarları son günlerdeki polis ve askerlere yönelik saldırıları protesto ettiler. Yaklaşık 500 kişilik gurup “Ezan susmaz bayrak inmez”, “Şehitler ölmez vatan bölünmez”, “Ne Mutlu Türküm Diyene” diye slogan attıkkan sonra şehitlerin ruhuna Fatiha okuyup İstiklal Marşı söylediler.

Bursaspor taraftar gurubu adına açıklama yapan Necmi Ayyıldız, “Türk Bayrağı altında yaşamaktan gurur onur duyan, devlete zarar vermeyen herkes bizim kardeşimizdir. Bir ezan susmaz, bir bayrak inmez. Bu iki değerimize uzanan ele karşı dik ve onurlu duracağımıza söz veriyoruz, ancak provokasyonların da karşısında olacağız” dedi.

Olası durumlara karşı Kent meydanında bekletilen Çevik Kuvvet polislerinin yanına giden grup üyeleri, polislere baş sağlığı dileyip Türk Bayrağı hediye ettiler. Tim Amirinin bayrağı öperek teslim almasının ardından polislerle birlikte İstiklal Marşı söyleyen grup dağıldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X