Vatandaştan Çevreci Proje

Muratpaşa Belediyesi tarafından düzenlenen “Biz Size Geliyoruz” sloganlı halk günleri, hava sıcaklığının artması nedeniyle belediye binası fuaye salo…

Vatandaştan Çevreci Proje

Muratpaşa Belediyesi tarafından düzenlenen “Biz Size Geliyoruz” sloganlı halk günleri, hava sıcaklığının artması nedeniyle belediye binası fuaye salonunda bire bir görüşme günleri olarak devam ediyor. Mayıs ayı sonunda başlayan bire bir görüşme günlerinde Muratpaşa yaşayanları, istek sorun ve şikayetlerinin yanı sıra Başkan Uysal’a projeler de sunuyor. Sabah 08.30’da Belediye fuayesine gelen vatandaşlarla bire bir görüşen Başkan Ümit Uysal, vatandaşların sunduğu projeleri inceleyerek değerlendiriyor. Vatandaşların istek, sorun ve şikayetlerinin yanında oldukça önemli projeler sunduklarını belirten Başkan Ümit Uysal, “Turunç Masamız’da vatandaşlarımızda bir araya gelip vatandaşlarımızı dinliyoruz. Vatandaşlarımızdan birbirinden güzel projeler de geliyor. Vatandaşlarımızın duyarlılığı bizi memnun ediyor” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X