Vatanspor eriyor!

Yeterli destek bulamayan ve hafta içi 5 as oyuncusu ile yolları ayırmak zorunda kalan kırmızı siyahlılar sahasında ağırladığı 1207 Antalya Muratpaşa Belediyespor’a 2-1 mağlup oldu.

Vatanspor eriyor!

TOLGA ÖZTAŞ

TFF Kadınlar 2. Ligi’nde mücadele eden tek Bursa temsilcisi olan Vatan Halk Oyunları Gençlik ve Spor, 11. hafta maçında 1207 Antalya Muratpaşa Belediyespor’a 2-1 yenildi. Kırmızı siyahlılar mücadelenin 14. dakikasında Gülsüm ile 1-0 öne geçti. Maç boyuncu topun kontrolünü elinde bulunduran Antalya ekibi 37’de Eda ve 53’te Dilan ile bulduğu gollerle sahadan 2-1’lik galibiyetle ayrıldı.

Geçen sezonki kadrosundan oldukça fazla kan kaybeden temsilcimiz kendisine sponsor dahi bulamazken son olarak geçen hafta 5 as oyuncusu ile yollarını ayırdı. Vatanspor ayrıca Kadınlar 2. Ligi’nde oynadığı 11 maçta 7 mağlubiyet alarak 1. Lig’e yükselme şansını da oldukça zora soktu.

SAHA: Vatan

HAKEMLER: Ceren Bensu Arslan (***), Merve Kopuz (***), Sema Sertler (***)

GOLLER: Dk.14 Gülsüm (Vatan), Dk.37 Eda, Dk.53 Dilan (Muratpaşa)

VATAN HALK OYUNLAR GENÇLİK VE SPOR: Cansel (***), Kübra (**), Derya (*), Ezgi (*), Gamze (*), Fatma Ahretlik (*), Fatma Gülen (**), Ayşegül Vatansever (*), İpek Baştürk (**), Ayşenur (*), Gülsüm (***)

ANTALYA MURATPAŞA BELEDİYESPOR: Gülfidan (**), Bahar (**), Berfin (**), Merve (*), Büşra (**), Ayşenur (*) (Dk.25 Edanur ***), Ayçahan (**), Esra (**), Dilan (***, Kübra (**), Efsane (**)

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X